Sider

fredag 3. desember 2010

PTF: Utplassering Lotus blomster uke 48

I PTF har er målet mitt mer reknet mot bukett, men siden jeg kun har laget en bukett denne uken når jeg har vært utplassert, så kommer jeg til og fokusere mest på buketten, men legger ut litt bilder av det andre jeg har laget. Denne uken har vert veldig kjekk, og jeg gleder meg til neste uke!

Buketten jeg laga så slik ut:


Denne buketten er en dekorativ bukett med preg av en formal bukett. Det som gjør at den verken settes i dekorativ stilform eller formal stilform alene er kjennetegnene på en dekorativ/formal stilform.

Er buketten Formal så er den ofte høy, enkle punkt, FLOF(form,linje,overflate og farge) og ikke så mange av hvær blomst i hver bukett.

Er buketten dekorativ, har den f.eks mer av de knekkte stråene, kanskje noe mer pynt osv. Den pleier også være store og frodige, eller små og tette.


Så siden denne buketten er høy, har punkter, få blomster, men har blant annet buljongtråd og aspedista-blad, og noen ståd innimellom som får hele buketten til og bli mer mot det dekorative hjørne. Som gjør denne buketten til en Dekorativ bukett med preg av det formalet. Begynnelse av en gravdekorasjonFullt opp med greiner, få formen som en fin oval form.

Helt ferdig gravdekorasjon med pynt.

pyntet lilla svibel med mose og pynt rundt.

sammenplantning av tre svibler med mose og pynt

begynnelse på dekorasjon med lys

festet med en bøyd ståltråd


resultatny rød dekorasjon med lys


grønn dekorasjon med lys


gull dekorasjon med lys

underlag av blomsterpinner

dørkrans formet som et juletre

ny rød dekorasjon

dekorasjon med lysbeholder


dekorasjon til gravDenne uken har vært veldig kjekk og spennendes. gleder meg allerede til neste uke til en spennendes og lærerik uke. :)

2 kommentarer:

Blomstertua sa...

oj, så mange flotte arbeider du laget. Stilig at du også lagde et juletre. Mange fine bilder du har:)))

Lillian sa...

Det var fint og det såg kjekt ud! ;P FANCY!:D