Sider

torsdag 7. oktober 2010

Prosjekt med Tommy Eide dag 4.

Idag var temaet : Respekt ute i naturen.

Oppgave 1.

Idag var det ut i naturen og skape kunst i naturen. Vi laget først en "landart" :

Der vi brukte pinner til og holde mosen oppe, laget fiskeoprett osv. bak dette kunstverket, var det ikke bare en ide, det var flere som fikk det til og se enda mer rotete ut en planlagt. Da vi fikk beskjed at dette kunne blitt laget av en barnehage. Gikk vi  inn i skogen, og laget et nytt. som ser slik ut:Det er flere ting dette kan lignes som, som f.eks en hylle, eller en stol med tak over seg.

Vi ble ferdig med dette nok så fort, så vi laget flere av desse:


Som ble laget av nedkyttet gress rundt en bøtte, eller liten plast-potte.
 Oppgave 2.
Etterhvert gikk vi ned til skolen igjen, og skulle lage noe mer med ståltråd. Vi begynte og surre ståltråden rundt en bok, også klippet av en plass, slik vi fikk lange ståltråder:


Så surret vi dem stramt, og surret og surret. Der vi laget både rot, stammen og selve treet. Vi begynte og surre stammen stramt, der etter tok i og surret den nedre delen som røtter, og festet en kongle inn i, slik at den kunne stå bedre. Når vi var ferdige med rota, så begynte vi på selve treet, som bare ble kulere og kulere. Slik ble resultatet:Egenvurdering:
Det var veldig kaldt ute, selv om jeg hadde kledd på meg fra topp til tå, men ellers var dette ganske så kjekt! Trærnene var veldig kule, og ikke vanskelige og lage i det hele tatt, så de var kjempe spennendes.